IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес говори открито за несигурностите в тялото си

13 май 2021 14 40

„Сега ми се иска да имам онова странно лице и странна структура“, казва актрисата

Снимка: Getty

Ева Мендес се опитва да насърчи хората да оценяват начина по който изглеждат във всеки един момент от живота си. Актрисата призна, че самата тя дълго време е имала проблеми с приемането на тялото си, когато е била млада. Когато е на 26 години и прохожда в Холивуд, Мендес не е харесвала лицето си и се е критикувала за начина, по който изглежда.

„Попаднах на тази снимка, която е от филм, сниман преди 20 години. Помня, че я гледах и си мислех, че лицето ми изглежда странно и че костната ми структура не е правилна“, пише Мендес в социалните мрежи. Тя публикува снимка от филма „Имало едно време в Мексико“, който излиза през 2003 година. Актрисата споделя, че е преминала през всички стадии на несигурността, които може да изпита едно 26-годишно момиче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Сега, когато вече е на 47 години, има две дъщери и съпруг, който я оценява, Ева съжалява, че се е критикувала и разбира, че е трябвало да приеме себе си. Тя признава, че сега иска да има същото странно лице, което е имала на 26 и допълни, че най-вероятно всеки, който на младини не се е харесвал, ще се хареса, когато остарее.

Публикацията на Ева събра хиляди положителни коментари, включително от една жена, която написа: „О, да си на 20 и да имаш ума на 40-годишен“. Изречението предизвика отговор от Мендес, която заяви, че човек винаги ще иска да бъде млад, но да има по-зряло мислене. Актрисата допълни, че се радва от остаряването и изобщо не се притеснява от него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

През 2020 година тя заяви същото, когато потребител в Instagram написа, че звездата изглежда стара. „Да, прав си. Благодаря на Бога, че остарявам. Това означава, че все още съм жива. Скоро ще стана на 46 години и всеки ден съм благодарна, че остарявам. Коментарът ти май трябваше да ме накара да се обидя? Не успя“, категорична беше Мендес. Тя добавя, че остаряването е естествена част от живота и всеки трябва да е горд със себе си, ако стигне до нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари